KWfinder چیست؟ آموزش کار با ابزار KWfinder
اگر کسب و کار آنلاین داشته باشید، مطمئنا از اهمیت جستجوی کلمات کلیدی آگاه هستید. پیدا کردن کلمات و عبارات پرکاربرد و به کار بردن آن ها در محتوای وب سایت کمک می کند کاربران راحت تر شما را پیدا کنند. بدین شکل، ترافیک سایتتان افزایش می یابد و به موفقیت نزدیک می شوید. جستجو کلمات کلیدی به کمک ابزارهای مختلفی امکان پذیر است، اما یکی محبوب ترین آن ها، KWfinder است.
حال برای این که دقیق تر بدانید KWfinder چیست و چه کاری انجام می دهید، به معرفی و نحوه استفاده از آن می پردازیم:
ابزار KWfinder چیست؟ حرف اول برای جستجو کلیدواژه ها
KWfinder یک ابزار درجه یک برای پیدا کردن کلمات کلیدی و پرکاربرد است. به کمک آن می توان کلیدواژه های دارای سختی کمتر و سرچ بالا را لیست کرد و به کمک آن سئو سایت را ارتقا داد. معمولا KWfinder به سراغ کلمات کلیدی می رود که در رقابت قرار دارند و با ارائه کلید واژه های طولانی تر، موجب تسریع در روند بهینه سازی سایت می شود.
اگر تصمیم دارید به طور طبیعی و بدون پرداخت هزینه بابت تبلیغات به مخاطبین بیشتری دسترسی داشته باشید، سئو موتورهای جستجو بهترین راهکار است.
نحوه کار کردن با ابزار KWfinder
به وسیله ابزار KWfinder تشخیص می دهید کاربران حاضر در موتورهای جستجو به دنبال چه چیزی هستند. با دستیابی به چنین اطلاعاتی، محتوای خود را براساس نیازهای کاربران ارائه می دهید. نحوه استفاده از KWfinder بسیار ساده است. تنها با وارد کردن یک کلمه کلیدی، اطلاعات کافی در مورد آن بدست می آورید. این ابزار مشخص می کند در طول ماه چند نفر این کلمه یا عبارت را سرچ کرده اند؟ رتبه گیری از آن چقدر دشوار است؟ در ایده آل ترین حالت، بهترین کلمات کلیدی مواردی هستند که حجم جستجو بالایی دارد و رقابت در آن بسیار کم است.
آمارهای موثر دیگری که از طریق آموزش کار با KWfinder می توانید بدست آورید این است که به ایده ها و الهامات جدید برای نوشتن وبلاگ دست می یابید.
آموزش استفاده از ابزار KWfinder
آموزش ابزار کی دابلیو فایندر بسیار ساده است. این ابزار برخلاف ابزارهای گران و پیچیده دارای رابط کاربری آسانی دارد و برای شروع کار، انتخاب مناسبی به نظر می رسد. پس اگر مبتدی هستید یا قرار است محتواهای جدید را سازماندهی کنید، در حال که تجربه زیادی در حوزه SEO کسب نکرده اید، این ابزار به کارتان می آید.
در ادامه به آموزش نحوه کار با KWfinder می پردازیم:
1. رفتن به سراغ بخش جستجو
مطمئنا با کلید واژه اصلی خود آشنا هستید. پس در بخش جستجو آن را وارد کنید و بعد از مشخص کردن موقعیت مکانی، کلمات کلیدی مرتبط با کلید واژه اصلی روبرویتان لیست می شود.
در صورتی که کسب و کار محلی دارید و بهینه سازی محلی برایتان بسیار اهمیت دارد، حتما قسمت لوکیشن و زبان را مشخص کنید. بدین صورت، اطلاعات دقیق تری را نشانتان می دهد. بعد از کلیک روی Find Keywords بیش از 600 کلمه کلیدی براساس دسته بندی زیر مشاهده می کنید:
کلید واژه های اصلی (suggestions):
علاوه بر کلید واژه اصلی خودتان، براساس آن چندین کلیدواژه دیگر پیشنهاد می شود. این کلیدواژه به همراه میزان سرچ دقیق شان قابل مشاهده است.
تکمیل خودکار (Auto-complete):
این بخش به کمک گوگل، کلیدواژه های LSI را معرفی می کند و به کمک API گوگل، محبوب ترین کلیدواژه هایی که سرچ می شود را بدست می آورد. به کمک این بخش می توانید به ایده های جدید برای تکمیل لیست کلیدواژه های کسب و کارتان برسید. برای دسترسی به این ویژگی ابزار KWfinder، کلمه کلیدی اصلی خود را وارد و سپس گزینه Autocomplete را انتخاب کنید. بعد از کلیک روی دکمه Search، لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با کلمه کلیدی اصلی پیش رویتان ظاهر می شود. تمام این موارد برای ساخت کلید واژه های LSI مناسب است.
کلیدواژه های سوالی (Questions):
کلیدواژه های سوالی ارتباط با حوزه کسب و کار، داخل این قسمت مشخص شده است. در واقع این بخش سوالاتی را مطرح می کند که توسط کاربران بارها و بارها سرچ شده است.
2. لیست کلیدواژه براساس دامنه رقبا
اگر می خواهید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که رقبای شما از آن ها برای رنک استفاده می کند، به بخش Search by domain بروید. در این بخش از ابزار KWfinder لیستی از کلمات کلیدی دارای بالاترین ترافیک را مشاهده می کنید که رقبای شما از آن ها استفاده کردند. نحوه کار کردن KWfinder در این بخش به شرح زیر است:
- روی بخش Search by domain کلیک کنید.
- آدرس URL رقیب مورد نظرتان را وارد نمایید.
- لوکیشن را مشخص کنید.
- با کلیک روی فلش، نتایج را مشاهده خواهید کرد.
- لیست کلیدواژه یونیک و پولی
کلیدواژه های یونیک و طبیعی شامل مواردی است که سایت به صورت طبیعی به کمک آن ها بازدهی دریاف کرده است. کلمات پولی نیز شامل کلمات کلیدی است که سایت به وسیله تبلیغات در گوگل به نتیجه رسیده است. با استفاده از این ابزار به این دسته از کلیدواژه ها دسترسی پیدا می کنید.
شاخص های KWfinder در سنجش کلمات کلیدی
این ابزار بسیار ساده طراحی شده و پیدا کردن کلمات کلیدی پرکاربرد را راحت تر کرده است. زمانی که کلمه کلیدی اصلی را برای آن مشخص می کنید، ابزار براساس چند ویژگی زیر دیگر کلمات کلیدی را به نمایش می گذارد:
محبوب بودن: یک تصویر از کلمات کلیدی جستجو شده در 12 ماه آتی
جستجو: تعداد بارهای سرچ شده کلمات کلیدی در هر ماه براساس کشور انتخاب شده
CPC: هزینه ای که قرار است به ازای هر کلیک برای نمایش کلمه کلیدی با استفاده از جستجو پولی پرداخت شود.
PPC: درصد دشواری ایندکس در جستجو پولی و نشان دادن میزان رقابت در Google Ads
KD: درصد دشواری رتبه گیری از یک کلمه کلیدی
شاخص های KWfinder در سنجش SERP
از دیگر قابلیت های این ابزار می توان به معیارهای سنجش SERP اشاره کرد. این شاخص ها تاثیر زیادی روی سئو می گذارد و نشان می دهد قصد کاربر از جستجو دقیقا چیست. همچنین به نتیجه می رسید آیا توانایی رقابت براساس کلمه کلیدی مورد نظر را دارید یا خیر.
این شاخص ها طبق جدول در دسته بندی زیر قرار دارند:
معیار DA(Doman Authority): این شاخص بر پایه MOZ بنا شده است و توانایی دامنه را در بازه 0 تا 100 مشخص می کند.
معیار PA (Page Authority): این معیار بر پایه MOZ بنا شده است و توانایی صفحه مورد نظر را در بازه 0 تا 100 مشخص می کند.
معیار CF (Citation Flow): این معیار از سوی Majestic پیشنهاد شده است و تعداد بک لینک های یک صفحه را معرفی می کند. با توجه به آن میزان اهمیت صفحه با درصد مشخص می شود.
معیار TF (Trust Flow): این معیار از سوی Majestic پیشنهاد شده است و کیفیت بک لینک های یک صفحه را مشخص می کند. پس اگر تعداد لینک های یک دامنه زیاد باشد، آن سایت اعتبار بیشتری دارد و این شاخص با درصد بالاتری مطرح می شود.
معیار Links: تعداد لینک های دریافت شده از سوی صفحه را مشخص می کند.
معیار FB: تعداد دفعاتی که یک صفحه در فیسبوک به اشتراک گذاشته شده است را نشان می دهد.
معیار LPS: نشان دهنده میزان سختی رتبه گرفتن در شرایط مشخص شده است. هر چه این معیار بیشتر باشد، دسترسی به آن رتبه دشوار تر است.
معیار EV: نشان دهنده درصد بازدیدهای ماهانه هر رتبه در نتایج جستجو است.
آموزش کار با فیلترهای KWfinder
آموزش کار با ابزار KWfinder، نحوه اجرای فیلترها بسیار اهمیت دارد. به کمک فیلترها می توانید به اطلاعات مفید و موثری دست یابید. برای مثال، تعیین می کنید تنها کلمات کلیدی دارای درصد جستجو بیشتر از حد مشخص شده به شما نمایش داده شود. یا می توانید با مشخص کردن تعداد کلمات بیشتر از 4 به کلمات کلیدی دم دراز دسترسی پیدا کنید.
مزایا و معایب KWfinder
آموزش استفاده از ابزار KWfinder مزایای زیادی دارد:
- دسترسی سریع به اطلاعات ضروری
- تحقیقات سریع، آسان و پرکاربرد کلمات کلیدی
- تصمیم گیری درست براساس موقعیت کسب و کار
- کشف کلمات کلیدی رقبا
- ادغام با دیگر ابزارهای ارائه شده
خوب است در کنار آشنایی کامل با این ابزار از معایب آن نیز باخبر باشید. اگرچه خدمات KWfinder بسیار پرکاربرد و موثر است، اما نسبت به ابزارهای دقیق تر در زمینه تحقیقات رقابتی زیر سوال می رود.
سخن پایانی
آموزش کار با فیلترهای KWfinder بسیار ساده است. شما می توانید به کمک نحوه کار کردن با این ابزار که در این مطلب بیان کردیم، به صورت آزمایشی و رایگان از آن استفاده کنید. اما بعد از ده روز برای بهره مندی از بخش های مختلف ابزار باید اکانت تهیه کنید.
سوالات رایج
KWfinder برای سئو مناسب است؟
این ابزار به صورت حرفه ای به جستجو کلمات کلیدی می پردازد و برای SEO طراحی شده است. با این حال، سئوکاران براساس عقایدشان ممکن است از ابزارهای دیگر نیز استفاده کنند.
KWfinder اطلاعات خود را از کجا دریافت می کند؟
این ابزار داده های خود را از منابع مختلف مانند Google-related، moz، google trends، searches و facebook بدست می آورد.